CloudLunch

Modern MSP Day
Sponsors

Hoofdsponsor

Amazon Web Services (AWS) is the world’s most comprehensive and broadly adopted cloud, offering over 200 fully featured services from data centers globally. Millions of customers—including the fastest-growing startups, largest enterprises, and leading government agencies—are using AWS to lower costs, become more agile, and innovate faster.

AWS Partner Network (APN)

The AWS Partner Network (APN) is the global partner program for technology and consulting businesses who leverage Amazon Web Services to build solutions and services for customers. The APN helps companies build, market, and sell their solutions and services by providing valuable business, technical, and marketing support.

As a customer 

https://aws.amazon.com/partners/work-with-partners/  

Why work with an AWS Partner?

Whether it’s time to modernize your business, take it into an innovative new territory, or expand your solutions, an AWS Partner can be a game-changer. The robust AWS Partner community features over 100,000 partners from more than 150 countries. This vibrant, diverse network of partners can help you deliver greater value for your business, increase agility, and lower costs.

Hoofdsponsor

Als toonaangevende wereldwijde leverancier van cloud-gebaseerde software en beveiligingsoplossingen, die speciaal zijn ontwikkeld voor levering door Managed Service Providers (MSP’s), stelt Datto (a Kaseya Company) dat er geen grenzen zijn aan wat kleine en middelgrote bedrijven kunnen bereiken met de juiste technologie. 

De bewezen Unified Continuity-, Networking-, Endpoint- en Business Management-oplossingen van Datto zorgen voor cyber resilience, efficiëntie en groei voor MSP’s. De oplossingen van Datto worden geleverd via een geïntegreerd platform en ondersteunen het wereldwijde ecosysteem van MSP-partners om meer dan een miljoen bedrijven over de hele wereld van dienst te zijn. Van proactieve dynamische opsporing en preventie tot een snel en flexibel herstel na cyberincidenten: de oplossingen van Datto voorkomen een kostbare downtime en gegevensverlies in servers, virtuele machines, cloudtoepassingen en overal waar gegevens zich bevinden. 

Sinds de oprichting in 2007 heeft Datto elk jaar prijzen gewonnen voor de snelle groei, uitstekende producten, technische ondersteuning en het bevorderen van een goede werkplek. 

Met het hoofdkantoor in Miami, Florida, heeft Datto wereldwijd kantoren in Australië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Israël, Nederland, Singapore en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op datto.com

Hoofdsponsor

Bij Copaco Cloud ondersteunen we MSP’s met elke gewenste datacenterstrategie en denken we mee over een cloudpropositie die bij jou past. Van private, public tot hybride mogelijkheden. Wij adviseren je graag.

Als partner-only platform van VMware en Azure bieden we MSP’s de mogelijkheid om snel een betrouwbare cloudomgeving te realiseren. Op het Copaco Cloud-platform zijn klantomgevingen eenvoudig te beheren en is het op- en afschalen van VM’s volledig geautomatiseerd. Bovendien is er een breed assortiment aan add-on diensten, zoals back-up, security en productiviteitssoftware, beschikbaar.

Door de verregaande integratie met het Copaco Cloud partnerportaal is de oplevering van (nieuwe) omgevingen slechts minutenwerk. Deze enorme tijdsbesparing zorgt ervoor dat je interne IT-team veel efficiënter opereert. Om het nog gemakkelijker te maken, ook de facturatie -die nooit voor verrassingen zorgt- is volledig geautomatiseerd.

En zoals je van ons gewend bent kun je ook met hardware- en servicevragen bij ons terecht. Copaco is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland en met dit uitgebreide portfolio van producten en diensten bieden we een complete oplossing voor de MSP.

Hoofdsponsor

Pax8 simplifies the way organisations buy, sell, and manage cloud solutions.

Pax8 provides consolidated billing, automated provisioning, and industry-leading PSA integrations. Our technology is backed by 24/7 support, deep expertise, and resources to grow your cloud business.

Seamless PSA integrations
The Pax8 Marketplace seamlessly integrates with industry-leading PSA tools, enabling you to browse products, place orders, update seat counts, manage and import company data, automate provisioning, and customise billing agreements — all from the comfort and convenience of your favourite PSA tool.

Subsponsor

Als wereldwijde leider in de IT technologie heeft Ingram Micro continu te maken met een veranderende markt. Technologie speelt een steeds grotere rol. 

Trends als Virtual Reality, Drones, Cloud en 3D printing hebben een enorme impact op de markt maar ook op het dagelijks leven. Ingram Micro is ervan overtuigd dat technologie een steeds grotere rol speelt in het dagelijks leven. De visie richt zich er dan ook op om de belofte van technologie te realiseren. Deze belofte wordt waargemaakt samen met de leveranciers en resellers.

Ingram Micro maakt door middel van innovatie en technologische vooruitgang het mogelijk haar resellers zo goed mogelijk te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Als business partner heeft Ingram Micro een onmisbare plek ingenomen en is de meest gewaarde schakel tussen haar leveranciers en klanten, resulterend in een meetbare bijdrage aan groei en winstgevendheid. Ingram Micro heeft met ongeveer 80% van alle dagelijkse IT producten te maken, zoals jouw smartphone, tablet en opslag in de Cloud. 

Subsponsor

Waardecreatie in de werkprocessen van klanten
Voor jij je als MSP kan richten op de processen van jouw klant, moet eerst de basis perfect geregeld zijn. Het dagelijkse beheer van systemen en gebruikers moet als vanzelf gaan. Klanten moeten voelen dat aan alles is gedacht. Ze moeten blind vertrouwen op de processen die jij ze aanmeet en tegelijkertijd volledige controle ervaren. Pas dan ben jij in staat je te richten op waar het echt om gaat; waardecreatie in de werkprocessen van de klant.

Ydentic faciliteert de moderne MSP in het creëren van een solide fundament van haar dienstverlening. Onze slimme software staat garant voor optimale processen die wij in samenwerking met onze partners hebben geperfectioneerd.

Daarbij zijn alle dagelijkse beheertaken geheel, of vrijwel geheel, geautomatiseerd. En hoewel Ydentic de verschillen tussen lokale, hybride en Azure tenants omarmt, zorgt het platform en haar intuïtieve interface ervoor dat de eindgebruiker nooit met deze verschillen te maken hoeft te hebben.

Zo stellen wij tientallen toonaangevende Microsoft MSP’s in staat te excelleren in waar het écht om gaat, terwijl kosten tot het minimum worden gereduceerd en kennis niet langer in de hoofden van mensen, maar in het platform gewaarborgd is. Sluit jij je ook aan bij onze revolutie?

Subsponsor

Diensten die meerwaarde leveren zijn de sleutel voor de modern MSP. Je klanten verwachten oplossingen voor hun organisatie en hun business in plaats van jouw technologie.

Kennis en kunde zijn nog steeds belangrijk, maar vaak niet onderscheidend genoeg voor prospects om jouw als MSP te kiezen. Hoe maak je dan wel het verschil?

C-Facts biedt een Multi Cloud Cost Management oplossing die een MSP de mogelijkheid geeft om meerwaarde te leveren aan zijn eindklanten.

Met C-Facts krijgen de eindklant en de MSP, inzicht in Cloud kosten, waardoor de business waarde van cloud computing gemaximaliseerd kan worden.

Inplaats van een maandelijks factuur lever je met C-Facts een FinOps oplossing die dagelijks inzicht geeft in de cloud kosten op basis van cloud-native informatie en die het mogelijk maakt om kosten te alloceren aan cost-centers zoals afdelingen, applicaties of projecten.

Ga van kosten, je factuur, naar toegevoegde waarde met het C-Facts dashboard.

Subsponsor

Salesbuildr was born out of the frustration of its founders. Having owned an MSP, they struggled to find sales software that could effectively manage their sales process while integrating with their existing tools. They needed a solution that would automate tasks, standardise workflows, and provide visibility into their sales pipeline. That’s when they decided to build their own solution, Salesbuildr.

Salesbuildr is the sales software for MSPs looking to take control of what they sell, who they sell to, and how they sell it. By integrating with all major distributors and Autotask, with ConnectWise and Microsoft Dynamics integrations coming soon, our platform offers a suite of tools to automate tasks, streamline workflows, and improve your sales process. Salesbuildr MSPs can adopt a well-structured sales process whilst driving more revenue. By automating repetitive tasks, Salesbuildr frees up valuable time for MSPs to focus on building strong customer relationships and growing their business.

Subsponsor

EGP biedt MSP’s en softwarebedrijven het fundament voor Private, hybride en multi- cloudoplossingen.

Als één van de eerste private cloud leveranciers in Nederland bieden onze Cloud Business Builders sinds 2008 continuïteit en beschikbaarheid uitsluitend aan IT-Dienstverleners. Met onze Summerschoolbus bezoeken wij het Modern MSP event en kun je deelnemen aan de masterclass ‘Cloud zoals cloud bedoeld is’. In deze sessie geven wij inzicht in de Nederlandse cloud markt en vindt er een verdieping plaats voor wat betreft de mogelijkheden en het verdienmodel van de cloud.

Simpel en eenvoudig om mee te werken

De Infrastructuur van EGP is de basis van elke cloudoplossing. Met standaard bouwblokken creëer je je eigen cloud omgeving voor jou en je klant.

Groeikansen voor MSP’s

Als MSP is het leveren van innovatieve diensten aan je klanten essentieel. Bij EGP is dat standaard. Hierdoor beschik je over een breder portfolio en kun je je klanten in meer situaties van dienst zijn. Daar heeft EGP kant-en-klare- marketingprogramma’s voor. We denken mee over welke diensten je nog meer voor jouw klant en jouw markt kunt inzetten en leren je zo om je portfolio verder te ontwikkelen.

Samenwerken met EGP

EGP hanteert een persoonlijke benadering waarbij het succes en belang van de businesspartner altijd voorop staat. We doorgronden jouw wensen en die van je klanten en bieden zo de mogelijkheid om daadwerkelijk het verschil te maken.

Marketplace

Where opportunity meets technology
For innovators facing the daunting challenges of making their idea real, the space between if and how can feel so vast. For those brave enough to forge their own path, Arrow is here for the how.

Five Years Out
Welcome to the tangible future.

The people who live and work here know that new technologies, new materials, new ideas and new electronics will make life not only different, but better. Not just cheaper, but smarter. Not just easier, but more inspired.

Five Years Out is a way of thinking to bridge the gap between what’s possible and the practical technologies to make it happen.

Bridging the space between if and how
Our broad portfolio that spans the entire technology landscape helps customers create, make and manage forward-thinking products that make the benefits of technology accessible to as many people as possible.

 

Marketplace

Pure herdefinieert de storage ervaring en empowert innovatoren door het simplificeren van de wijze waarop mensen met data omgaan en data consumeren.

Pure Storage helpt u de toekomst van cloud- en dataflexibiliteit te omarmen met een echt as-a-service-model dat eenvoudig te managen en altijd evergreen is.

Vertrouw op innovatief leiderschap
Pure is een pionier, van het all-flash-datacenter tot de modernste oplossingen voor dataprotectie en de Evergreen™-abonnementsmodellen.

Zorg dat u cloud-ready bent
Pure biedt everything-as-a-service voor flexibele consumptie- en cloud-economics. Dankzij eenvoudige cloudmobiliteit kunt u uw dataservices naadloos uitbreiden naar de cloud.

Profiteer van de beste ervaring
Pure biedt eenvoudige installatie, moeiteloze bediening en uitgebreide integraties. Maar het is vooral de klantvriendelijke behandeling van klanten en partners die Pure echt onderscheidt van de concurrentie.

Marketplace

We deliver superior cybersecurity outcomes for real-world organizations

Powered by threat intelligence, AI and machine learning from SophosLabs and SophosAI, Sophos delivers a broad portfolio of advanced products and services to secure users, networks and endpoints against ransomware, malware, exploits, phishing and the wide range of other cyberattacks. Sophos provides a single integrated cloud-based management console, Sophos Central – the centerpiece of an adaptive cybersecurity ecosystem that features a centralized data lake that leverages a rich set of open APIs available to customers, partners, developers, and other cybersecurity vendors. Sophos sells its products and services through reseller partners and managed service providers (MSPs) worldwide.

Marketplace

Eén platform. Ongeëvenaarde snelheid. Oneindig schaalbaar.
De toekomst van cyberbeveiliging is autonoom.
Singularity XDR beveiligt endpoint, cloud en identiteit.

De toekomst van cyberbeveiliging is autonoom
De cyberaanvallen van vandaag zijn snel. Zo snel zelfs dat 1-10-60 minuten wachten inmiddels verouderd is en geen effectief model meer is voor detectie, onderzoek en respons. Singularity XDR is het enige cyberbeveiligingsplatform waarmee moderne ondernemingen in real time actie kunnen ondernemen met een beter inzicht in de dynamische aanvalsmogelijkheden en AI-gestuurde automatisering.

Stopt dreigingen sneller en zonder menselijke tussenkomst
Van endpoint tot de cloud. Van IoT-apparaat tot de container. Data is het fundament van onze maatschappij geworden en cruciaal voor organisaties om te beschermen. Door op elk moment gebruik te kunnen maken van de kracht van data hebben we een antwoord op de opkomende en veranderende cyberdreigingen van morgen. Het SentinelOne Singularity-platform zet data grootschalig in om autonoom en supersnel nauwkeurige, contextgestuurde beslissingen te nemen, zonder menselijke tussenkomst.

Marketplace

At Cohesity, we believe technology should work harder and smarter for you, whether it’s reducing complexity, keeping your business secure, or delivering more value. We relentlessly innovate to build the leading data security and management platform to help you stay ahead of modern-day challenges.

The Cohesity Data Cloud

One simple platform to secure and manage your data. No matter where your data is. Or whether you want SaaS or self-managed.

Data Protection

Immutable backup and recovery at scale. 

Data Security

Cyber vaulting and intelligent threat detection.

Data Mobility

Safe, easy multicloud mobility. 

Data Access

Intelligent file and object services.

Data Insights

Global search, classification, and analytics. 

Marketplace

Jouw partner in technologie.

TD SYNNEX zet partners, vernieuwende spelers in de markt en aanstormende talenten in hun kracht, om samen te evolueren. 

De technologie ontwikkelt zich snel. Wij werken samen met het volledige technologische ecosysteem om het hoofd te bieden aan constante ontwikkeling in de markt en met vertrouwen te kunnen leveren. Zo evolueren we samen in dit altijd veranderende landschap.

Evolueren in een dynamische, verbonden wereld

Wij geloven dat er meer is dat ons verbindt dan dat ons uit elkaar drijft. Het IT landschap brengt partners op een unieke wijze samen, waardoor innovatie, creatieve oplossingen en samenwerkingsverbanden ontstaan, die de wereld waarin we leven en werken verrijken. TD SYNNEX brengt mensen samen die deze verrijking te weeg willen brengen door de maximale potentie uit mensen en technologie te halen.

Bijdragen aan het ecosysteem van ideeën

TD SYNNEX staat in het centrum van het IT ecosysteem. Onze unieke positie geeft ons de mogelijkheid om oplossingen en ideeën samen te brengen.

Van het bedenken van nieuwe oplossingen, tot het werken op wereldwijde schaal met lokale experts die internationale ervaring hebben – TD SYNNEX verbindt de markt met nuttige en relevante ervaringen, middelen, inzichten, trainingen en kennis.

Marketplace

Security That Prepares You for Tomorrow
Network threats can come from anywhere, at any time, and can take you down before you even know they’re there. Uniquely architected to be the industry’s smartest, fastest and most effective network security products, WatchGuard solutions put IT security pros back in charge of their networks with widely deployable, enterprise-grade security and threat visibility tools suitable for any organization, regardless of budget, size, or complexity.

Simplicity
Easy and straightforward to purchase, configure, deploy, and centrally manage.

Performance
Fastest UTM performance at all price points.

Innovation
The quickest access to new and improved security services.

Visibility
Translate oceans of data into actionable information via simple reporting and threat correlation.

Support
Industry-leading pre- and post-sales support for maximum customer and partner satisfaction.

Marketplace

De Volksbank is het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Als bank met ruim 3 miljoen klanten willen we ons onderscheiden door onze maatschappelijke impact. En daarbij gaat bankieren over meer dan geld alleen. Het is een manier om van waarde te zijn. Niet alleen voor de eigen organisatie en medewerkers, onze klanten of onze aandeelhouder. Maar voor de hele maatschappij. Op heel veel plekken in Nederland, het hele jaar door. Samen investeren we in een beter Nederland. Dat merken onze klanten ook, elke dag weer.

Niet voor niets zijn RegioBank, SNS én ASN Bank in 2022 verkozen tot de drie meest klantvriendelijke banken van Nederland. Een mooi resultaat, waar we trots op zijn. Zo zie je maar dat een sterke relatie met klanten en de wil om een verschil te maken voor de samenleving hand in hand gaan. Bankzaken zijn uiteindelijk menszaken. En dat is precies waar we met alle collega’s van de Volksbank onverminderd hard aan blijven werken: bankieren met de menselijke maat.

Marketplace

De Cloud-omgeving van u én uw klanten direct naar het hoogste niveau tillen: dat doet u met de MSP-diensten voor Managed Service Providers van Fundaments. Fundaments biedt MSP’s een VMware Sovereign Cloud-platform waarop u uw diensten kunt aanbieden richting uw klanten. Bij Fundaments kunt u per maand in een compleet OPEX-model afrekenen, waarbij resources zelfs per uur te gebruiken zijn.

VMWARE CLOUD VERIFIED & SOVEREIGN CLOUD
Fundaments is als één van de eersten in Nederland bekroond tot VMware Cloud Verified. Hiermee erkent VMware de expertise van Fundaments in de toepassing van haar producten. Daarnaast is Fundaments de eerste in Nederland met de VMware Sovereign Cloud status.

NEDERLANDSE DATACENTERS
We hebben 7 Tier3+ datacenters in Oost- (Enschede en Hengelo) en West-Nederland (Amsterdam & Schiphol-Rijk). Tussen deze datacenters beheert Fundaments een eigen redundante netwerkring.

Voor meer informatie, kijk op: www.fundaments.nl en www.soevereinecloud.nl.

Marketplace

Virtual Bodyguard BV is een cybersecurity softwarebedrijf opgericht in 2021 met een duidelijke missie, ervoor zorgen dat medewerkers nooit meer een schadelijk bestand openen. Wij geloven dat cyberveiligheid niet mag afvangen van de alertheid van een individu. Onze visie is daarom het ontwikkelen van software die gebruikers helpt om “AwareLess” te kunnen laten werken.

Content, Disarm and Reconstruction (CDR) technologie helpt bedrijven op een effectieve manier om malware buiten te deur te houden. Bodyguard is ’s werelds eerste softwarebedrijf die deze technologie beschikbaar stelt als oplossing voor de desktop. Dit maakt het voor iedere organisatie mogelijk om CDR in te zetten als aanvullende beveiligingslaag.

Bodyguard is gevestigd op de campus van Hague Security Delta (HSD), het Nederlandse veiligheidscluster. Ruim 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken sinds 2013 samen om het verschil te maken in het veiligstellen van onze digitaliserende samenleving. Ze delen hun kennis en werken samen aan innovatieve beveiligingsoplossingen, die zowel binnen Nederland als internationaal kunnen worden opgeschaald.

Marketplace

Niets geeft meer voldoening dan iets goeds te veranderen in iets geweldigs. Het ontketenen van het ware potentieel van reeds succesvolle ICT en MSP bedrijven is wat ons drijft en is de kern van ons bedrijf.

Door de geheimen van onze eerdere zakelijke successen te ontrafelen, weten we hoe we elk ICT- of MSP-bedrijf sterker dan voorheen kunnen (her)positioneren. Zodat ze hun groei kunnen voortzetten en hun bedrijf kunnen uitbreiden met een solide en duidelijke focus.

Met bewezen concepten, knowhow, expertise, maar ook ervaring en financiële middelen bieden wij succesvolle ICT- en MSP-bedrijven de kans om hun ware potentieel te bereiken en te ontketenen. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe vaardigheden om leiderschap te laten groeien, management te trainen, personeel op te leiden en nieuwe zakelijke perspectieven te (her)ontdekken.

Marketplace

Acronis: Your Ultimate Choice for MSPs

MSPs around the world are choosing Acronis as their go-to solution for comprehensive cyber cloud protection. With our all-in-one platform, we provide a centralized portal equipped with essential features like backup, security, automation, remote management, disaster recovery, email security, and DLP (Data Loss Prevention).

What sets Acronis apart is our commitment to integration. We have integrations with over 85 leading companies, including Datto, Kaseya, AWS, JAMF, ConnectWise, and many more. This extensive integration ecosystem ensures seamless compatibility with your existing tools, allowing you to leverage Acronis alongside your preferred solutions. With one agent, one solution, and one platform, Acronis Cyber Protect Cloud streamlines your operations and enhances efficiency.

Designed specifically for MSP businesses, our goal is to become the best and largest platform in the industry. We provide a comprehensive suite of features that empower MSPs to deliver top-notch cyber protection to their clients. From automated backup processes to robust security measures, Acronis Cyber Protect Cloud equips you with the necessary tools to safeguard your clients’ data and systems effectively.

By choosing Acronis, MSPs can enhance their service offerings, streamline their operations, and drive growth. Our platform centralizes key functionalities, simplifying management tasks and improving efficiency. With Acronis as your trusted partner, you can focus on delivering exceptional service while we handle the complexities of cyber protection.

Join the ranks of MSPs who trust Acronis as their preferred solution. Experience the power of one agent, one solution, and one platform, designed to elevate your business and deliver unrivaled cyber cloud protection. Choose Acronis and unlock new opportunities for success in the ever-evolving world of managed services.

About Acronis

Acronis unifies data protection and cybersecurity to deliver integrated, automated cyber protection that solves the safety, accessibility, privacy, authenticity, and security (SAPAS) challenges of the modern digital world. With flexible deployment models that fit the demands of service providers and IT professionals, Acronis provides superior cyber protection for data, applications, and systems with innovative next-generation antivirus, backup, disaster recovery, and endpoint protection management solutions powered by AI. With advanced anti-malware powered by cutting-edge machine intelligence and blockchain based data authentication technologies, Acronis protects any environment – from cloud to hybrid to on premises – at a low and predictable cost.

Acronis is a Swiss company, founded in Singapore. Celebrating two decades of innovation, Acronis has more than 2,000 employees in 45 locations. Acronis Cyber Protect solution is available in 26 languages in over 150 countries and is used by 18,000 service providers to protect over 750,000 businesses.