CloudLunch

Meld je nu aan | CloudLunch winter BBQ editie 13 december 

*Vul je gegevens correct in en klik daarna pas op betalen! Na betaling ontvang je de factuur in je mail.

Sponsors

Kosten: €29,50 per persoon. Vul onderstaand contactformulier in om je aan te melden voor de CloudLunch.


Totaal: € –Let op, controleer je gegevens nog een keer goed voordat je op de betaalbutton drukt! Zeker ook als je gegevens automatisch worden ingevuld. De factuur kan niet meer aangepast worden na verzending.

De factuur wordt automatisch naar je gemaild dus zorg dat je het e-mailadres correct hebt ingevuld en kijk ook altijd in je spam als je niks ontvangen hebt.

Spreker 13 december

Jelmer van Beek – Schipper Team JAJO in de Ocean Race

Jelmer was dit jaar de jongste schipper in de Ocean Race en behaalde bovendien de tweede plaats! Jelmer neemt je mee in deze race en vertelt over de ontberingen, mooie momenten, teamgeest en leiderschap. Oh ja….en iets met orka’s.

Agenda

december 2023
Geen evenementen gevonden!

Waarom vragen we een bijdrage  tijdens een gesponsord event?

CloudLunch is een ontmoetingsevent voor mensen die hieraan willen deelnemen en een bijdrage willen leveren in de vorm van netwerken, kennis delen en meer. Om er zeker van te zijn dat CloudLunch een succesvolle bijeenkomst is, om het aantal no shows zo laag mogelijk te houden en de opkomst goed te kunnen meten en sturen, vragen wij een bijdrage van de deelnemers. Deze bijdrage zetten wij een op een door aan het restaurant. De begeleidende wijn en de drankjes vooraf en achteraf zijn voor rekening van de sponsoren.